Covarit.sk
Nahrávam ...
Späť

Lasagnová polievka s mletým mäsom a parmezánom

Cestovinová polievka / Táto sýta paradajková polievka chutí ako rozobraté lasagne v jednej naberačke. Mleté hovädzie mäso, paradajky, bylinky, cestoviny a parmezán vytvárajú... Táto sýta paradajková polievka chutí ako rozobraté lasagne v jednej naberačke. Mleté hovädzie mäso, paradajky, bylinky, cestoviny a parmezán vytvárajú dokonalú harmóniu chutí. Navyše je hotová za menej ako hodinu a výborne zasýti. Skvelý tip na rýchly obed či večeru.
Obed Polievky Zeleninové jedlá Hovädzie mäso Varené
10 min príprava
30 min tepelná úprava
Porcie: 4

  • 1 PL – olivový olej
  • 500 g – mleté hovädzie mäso
  • 1 ks – stredne veľká cibuľa
  • 1 PL – paradajkový pretlak
  • 3 strúčiky – cesnak
  • 1 KL – oregano
  • 1 KL – tymian
  • 1 KL – soľ
  • 0.25 KL – čierne korenie
  • 0.25 KL – čili vločky
  • 1 liter – hovädzí vývar (bujón)
  • 1 konzerva – krájané paradajky
  • 300 ml – pasírované paradajky
  • 1 ks – parmezán (kôrka)
  • 120 g – cestoviny
  • 50 g – baby špenát
  • trochu – strúhaný parmezán
  • trochu – petržlenová vňať
  • Najkvalitnejšie potraviny na tento recept za super ceny nájdete tu

  1. Vo veľkom hrnci rozohrejeme olej, pridáme mleté hovädzie mäso a nasekanú cibuľu. Restujeme, kým sa mäso nerozpadne a nezačne hnednúť.
  2. Pridáme paradajkový pretlak, pretlačený cesnak, oregano, tymian, soľ, korenie a čili vločky. Krátko premiešame a povaríme.
  3. Zmes podlejeme vývarom, pridáme pasírované a krájané paradajky, kôrku parmezánu a cestoviny. Zakryjeme a varíme 10–15 minút, kým nie sú cestoviny al dente.
  4. Po odstavení do polievky vmiešame listy baby špenátu a necháme krátko prejsť teplom.
  5. Servírujeme s nastrúhaným parmezánom, nasekanou petržlenovou vňaťou a opečeným bielym chlebom.
Hlavný obrázok receptu
Zatiaľ nehodnotené
Bežný recept
[LINK: www.covarit.sk] ULOŽIŤ LINK
[ZDROJ: https://www.covarit.sk]
#lasagne #polievka #cestoviny #parmezan #maso #paradajky #syta
6 zobrazení