Bleskový ramen /
Takáto polievka sa hodí presne vtedy, keď vám ostalo trochu pečeného či vareného mäsa z obeda. Za 10 minút môžete...
Takáto polievka sa hodí presne vtedy, keď vám ostalo trochu pečeného či vareného mäsa z obeda. Za 10 minút môžete servírovať.
Obed
Polievky
Exotické jedlá
Rýchla príprava (do 30 min.)
Hovädzie mäso
Varené
5 min príprava
10 min tepelná úprava
Porcie: 2
- 1 liter – kurací vývar (bujón)
- 1 KL – sušený zázvor
- 2 KL – sójová omáčka
- 1 hrsť – huby
- 2 hrste – varené hovädzie mäso
- 2 balíčky – ramen rezance
- 1 ks – jarná cibuľka
- 2 ks – vajce
- Najkvalitnejšie potraviny na tento recept za super ceny nájdete tu
- Vajcia uvaríme v osolenej vode na tvrdo.
- V hrnci zahrejeme vývar, pridáme sušený zázvor a sójovú omáčku.
- Keď sa vývar začne variť pridáme nadrobno nasekané hovädzie mäso (už uvarené) a za hrsť čerstvých húb nakrájaných na plátky.
- Potom do polievky pridáme instantné alebo čerstvé rezance, ktoré povaríme zhruba 3 minúty.
- Jarnú cibuľu (cibuľku aj vňať) nakrájame na tenké kolieska, pridáme ju do polievky a povaríme ešte cca 2 minúty.
- Do misiek navrstvíme rezance s ostatnými surovinami z polievky, na vrch položíme prepolené uvarené vajcia a všetko zalejeme horúcim vývarom.
✅ Link bol úspešne skopírovaný do schránky.
#ramen #rychly #vyvar #japonsky #lahky #azijsky #zahrievaci
7 zobrazení