Covarit.sk
Nahrávam ...
Späť

Tatársky biftek z hovädzej sviečkovice

Tatarák alebo tatársky biftek / Tatársky biftek je delikatesa, ktorá nikdy nesklame. Pripravuje sa z kvalitnej hovädzej sviečkovice, ktorú si sami ručne naškrabeme na jemno,... Tatársky biftek je delikatesa, ktorá nikdy nesklame. Pripravuje sa z kvalitnej hovädzej sviečkovice, ktorú si sami ručne naškrabeme na jemno, aby zachovala svoju šťavnatosť. Dochutený tradičnou kombináciou cesnaku, horčice, worchesterskej omáčky, kečupu a žĺtka vytvára dokonalú harmóniu chutí. Servírovaný s opečeným chlebom potretým cesnakom je obľúbenou pochúťkou nielen na oslavy, ale aj ako rýchle a luxusné jedlo doma.
Nátierky Predjedlá Slané chuťovky Rýchla príprava (do 30 min.) Bezmäsité jedlá Hovädzie mäso Raw (surové) Studené pokrmy Slovenská kuchyňa
Porcie: 4

  • 500 g – hovädzia sviečkovica
  • 4 ks – vaječný žĺtok
  • 4 strúčiky – cesnak
  • 1 ks – cibuľa
  • 1 PL – worchesterská omáčka
  • 1 PL – horčica
  • 1 PL – jemný kečup
  • podľa chuti – soľ
  • podľa chuti – mleté čierne korenie
  • Najkvalitnejšie potraviny na tento recept za super ceny nájdete tu

  1. Hovädzie mäso umyjeme, vysušíme a ostrým nožom naškrabeme na jemno.
  2. Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, prelisovaný cesnak, žĺtky, worchesterskú omáčku, horčicu a kečup.
  3. Všetko dôkladne premiešame a dochutíme soľou a mletým čiernym korením.
  4. Tatársky biftek podávame v malých miskách s opečeným chlebom alebo bagetou potretou cesnakom.
Hlavný obrázok receptu
Zatiaľ nehodnotené
Bežný recept
[LINK: www.covarit.sk] ULOŽIŤ LINK
[ZDROJ: https://www.covarit.sk]
#tatarskybiftek #biftek #svieckovica #hovadzie #studenejedla #luxusnajedla #rychlareceptura #slovenskakuchyna #predjedlo #bezvarenia
11 zobrazení