Covarit.sk
Nahrávam ...
Späť

Krúpková s údeným mäsom v jednom hrnci

Krúpková polievka / Krúpková s údeným mäsom v jednom hrnci je rýchla a výdatná polievka, ktorú pripravíš z pár tradičných surovín. Údené mäso... Krúpková s údeným mäsom v jednom hrnci je rýchla a výdatná polievka, ktorú pripravíš z pár tradičných surovín. Údené mäso dodá silnú chuť a v kombinácii s koreňovou zeleninou a krúpami vytvára výborné jedlo vhodné aj ako hlavný chod.
Obed Polievky Zeleninové jedlá Údené mäso Varené Slovenská kuchyňa
10 min príprava
60 min tepelná úprava
Porcie: 4

  • 400 g – údené mäso
  • 300 g – krúpy
  • 2 ks – mrkva
  • 1 ks – petržlen
  • 0.25 ks – zeler
  • 2 ks – bobkový list
  • podľa chuti – soľ, mleté čierne korenie
  • Najkvalitnejšie potraviny na tento recept za super ceny nájdete tu

  1. Údené mäso zalejeme vodou a varíme cca 30 minút.
  2. Mäso vyberieme bokom, vývar zriedime a pridáme pokrájanú zeleninu, bobkový list a krúpy. Varíme do mäkka cca 20–30 minút.
  3. Medzitým mäso natrháme a po dovarení ho primiešame späť do polievky.
  4. Polievku dochutíme soľou a korením a môžeme servírovať horúcu.
Hlavný obrázok receptu
Zatiaľ nehodnotené
Bežný recept
[LINK: www.covarit.sk] ULOŽIŤ LINK
[ZDROJ: https://www.covarit.sk]
#krupkova #udenemaso #polievka #sytapolievka #tradicna #rychla #zjednehohrnca
7 zobrazení