Covarit.sk
Nahrávam ...
Späť

Ravioly z údenej tresky s dusenou bielou fazuľou a paradajkami

Ravioly z tresky / Ručne robené ravioly plnené jemne údenou treskou, dochutené citrónovou šťavou a čerstvou pažítkou. Podávané s dusenou bielou fazuľou, paradajkami a... Ručne robené ravioly plnené jemne údenou treskou, dochutené citrónovou šťavou a čerstvou pažítkou. Podávané s dusenou bielou fazuľou, paradajkami a voňavou petržlenovou vňaťou vytvárajú jedinečné spojenie chutí inšpirované portugalskou kuchyňou. Jedlo je sýte, výživné a zároveň ľahké, ideálne na slávnostný obed či večeru.
Obed Večera Cestoviny Exotické jedlá Strukoviny Ryby Ryby morské Varené Portugalská kuchyňa
40 min príprava
15 min tepelná úprava
Porcie: 4

  • 300 g – hladká múka
  • 4 ks – vajce
  • trochu – studená voda
  • 300 g – údená treska
  • 1 zväzok – pažitka
  • 1 ks – citrónová šťava
  • 4 PL – olivový olej
  • 1 ks – cibuľa
  • 2 ks – paradajka
  • 150 g – biela fazuľa
  • 1 zväzok – petržlenová vňať
  • podľa chuti – soľ, mleté čierne korenie
  • Najkvalitnejšie potraviny na tento recept za super ceny nájdete tu

  1. Z múky, vajec a vody vypracujeme tuhé cesto, necháme odpočívať 30 minút.
  2. Tresku nakrájame, ochutíme pažítkou a citrónovou šťavou. Cibuľu a paradajky nakrájame, fazuľu scedíme.
  3. Cesto vyvaľkáme, polovicu naplníme lyžicou náplne, potrieme vajcom, prikryjeme druhou časťou, vytlačíme vzduch, nakrájame a uvaríme v osolenej vode.
  4. Cibuľu opražíme na oleji, pridáme paradajky a fazuľu, miešame pri vysokej teplote a dochutíme.
  5. Uvarené ravioly posypeme fazuľovým nákypom a podávame teplé.
Hlavný obrázok receptu
Zatiaľ nehodnotené
Bežný recept
[LINK: www.covarit.sk] ULOŽIŤ LINK
[ZDROJ: https://www.covarit.sk]
#ravioly #treska #fazula #portugalskakuchyna #domacecesto #obed #rybaciejedla #plneneCestoviny
9 zobrazení