Covarit.sk
Nahrávam ...
Späť

Vegetariánske kapustové rolky plnené tofu a bylinkami

Kapustové rolky bez mäsa / Tieto vegetariánske kapustové rolky sú výborným príkladom chutného a výživného pôstneho jedla. Plnka z tofu, sušených paradajok a arašidového masla... Tieto vegetariánske kapustové rolky sú výborným príkladom chutného a výživného pôstneho jedla. Plnka z tofu, sušených paradajok a arašidového masla je bohatá na bielkoviny, a zároveň jemne korenistá a voňavá. Rolky sa varia vo vývare, ktorý ich krásne zjemní a dodá im šťavnatosť. Ideálne na obed, ktorý nasýti a zároveň nezaťaží.
Obed Večera Rýchla príprava (do 30 min.) Zeleninové jedlá Bezmäsité jedlá Vegetariánske jedlá Varené Pôstne jedlá Slovenská kuchyňa
20 min príprava
20 min tepelná úprava
Porcie: 4

  • 1 ks – biela kapusta
  • 750 g – tofu
  • 1 ks – červená cibuľa
  • 50 g – sušené paradajky
  • 4 PL – arašidové maslo
  • 150 g – strúhanka
  • 4 PL – sójová omáčka
  • 1 PL – provensálske bylinky
  • 0.5 KL – soľ
  • 0.5 KL – mleté čierne korenie
  • 1000 ml – zeleninový vývar
  • Najkvalitnejšie potraviny na tento recept za super ceny nájdete tu

  1. Z kapusty vyrežeme hlúb a povaríme ju 5 minút vo vriacej vode. Opatrne oddelíme listy a necháme odkvapkať.
  2. Tofu rozmrvíme do misky, pridáme nasekanú cibuľu, sušené paradajky, arašidové maslo, strúhanku, sójovú omáčku, bylinky a korenie. Vypracujeme plnku.
  3. Zmes zabalíme do listov a vytvarujeme rolky.
  4. Na dno hrnca dáme zopár listov, na ne poukladáme rolky a zalejeme vývarom.
  5. Zakryté varíme približne 15 minút na miernom ohni.
  6. Servírujeme teplé s domácou paradajkovou omáčkou.
Hlavný obrázok receptu
Zatiaľ nehodnotené
Bežný recept
[LINK: www.covarit.sk] ULOŽIŤ LINK
[ZDROJ: https://www.covarit.sk]
#kapustoveRolky #vegetarianske #tofu #postneJedla #bezmasa #zdraveJedla #rychlajedla #obed
7 zobrazení