Covarit.sk
Nahrávam ...
Späť

Maďarské bravčové rolky plnené klobásou so zelerovým pyré

Bravčové rolky so zelerovým pyré / Tento recept prináša výnimočný obed v maďarskom duchu – šťavnaté bravčové rolky plnené pikantnou klobásou, červenou paprikou a syrom. Obalené... Tento recept prináša výnimočný obed v maďarskom duchu – šťavnaté bravčové rolky plnené pikantnou klobásou, červenou paprikou a syrom. Obalené v slaninke a pomaly pečené vytvárajú intenzívnu chuťovú kombináciu. Ako príloha ich dokonale dopĺňa jemné zelerové pyré so zemiakmi a rascou. Ideálne ako slávnostný alebo víkendový obed pre celú rodinu.
Obed Predjedlá Večera Zeleninové jedlá Zemiaky Bravčové mäso Údeniny Pečené Maďarská kuchyňa
20 min príprava
70 min tepelná úprava
180 °C
Porcie: 4

  • 4 plátky – bravčové karé
  • 1 ks – červená paprika
  • 100 g – papriková klobása
  • 100 g – tvrdý syr
  • 4 plátky – slanina
  • 1 PL – olivový olej
  • podľa chuti – soľ, mleté čierne korenie
  • 400 g – zeler
  • 400 g – zemiaky
  • 100 ml – mlieko
  • 50 g – maslo
  • 1 KL – rímska rasca
  • Najkvalitnejšie potraviny na tento recept za super ceny nájdete tu

  1. Mäso naklepeme, osolíme a okoreníme. Papriku, klobásu a syr nakrájame na pásiky.
  2. Rúru predhrejeme na 180 °C.
  3. Na každý plátok mäsa položíme syr, klobásu a papriku, zrolujeme a obalíme slaninou. Rozrežeme na polovice – vznikne 8 roliek.
  4. Rolky uložíme do vymastenej misy, prikryjeme alobalom a pečieme 1 hodinu, potom dopečieme bez alobalu.
  5. Zeler a zemiaky uvaríme domäkka, scedíme a spolu s mliekom, maslom, rascou, soľou a korením rozmixujeme na pyré.
  6. Podávame horúce rolky so zelerovým pyré.
Hlavný obrázok receptu
Zatiaľ nehodnotené
Bežný recept
[LINK: www.covarit.sk] ULOŽIŤ LINK
[ZDROJ: https://www.covarit.sk]
#bravcoveRolky #madarskareceptura #klobasa #pecenie #zelerovepyre #obed #slavnostnejedlo #masojedlo
6 zobrazení