Kuracie mleté rezne so syrom /
Tieto kuracie mleté rezne sú neuveriteľne jemné, šťavnaté a zároveň krásne chrumkavé. Spojenie dvoch druhov kuracieho mäsa s nastrúhaným syrom...
Tieto kuracie mleté rezne sú neuveriteľne jemné, šťavnaté a zároveň krásne chrumkavé. Spojenie dvoch druhov kuracieho mäsa s nastrúhaným syrom vytvára neodolateľnú chuť, ktorú si obľúbi celá rodina. Rezne sa tvarujú jednoducho v dlaniach, obalia v strúhanke a krátko smažia, no výsledok je ako z domácej reštaurácie. Skvelo chutia čerstvé, ale rovnako dobre aj studené – ideálne na obed, večeru či ako desiata. Jednoduché, ale výnimočné.
Hlavné jedlá
Obed
Večera
Rýchla príprava (do 30 min.)
Syry
Kuracie mäso
Mleté mäso
Vyprážané
20 min príprava
15 min tepelná úprava
Porcie: 8
- 600 g – kuracie stehná (bez kože, bez kostí)
- 200 g – kuracie prsia
- 2 ks – vajce
- 200 g – tvrdý syr na strúhanie
- 3 PL – strúhanka
- – soľ
- – mleté čierne korenie
- – tymian
- – strúhanka na obaľovanie
- – olej na vyprážanie
- Najkvalitnejšie potraviny na tento recept za super ceny nájdete tu
- Kuracie mäso (stehna aj prsia) zomelieme alebo posekáme v kuchynskom robote na jemnú zmes.
- Pridáme postrúhaný syr, vajcia, strúhanku, soľ, korenie a tymian. Všetko spolu premiešame.
- Vlhkými rukami vytvoríme menšie, hrubé rezníky a obaľujeme ich v strúhanke.
- Rezne necháme odpočívať v chladničke približne 30 minút.
- Následne ich vyprážame v oleji z oboch strán dozlatista na strednom ohni.
✅ Link bol úspešne skopírovaný do schránky.
#mleteRezne #kuracieRezne #syr #domacaKuchyna #rychlyObed #jednoduchyRecept
13 zobrazení