Covarit.sk
Nahrávam ...
Späť

Bravčové kotlety na mede a cesnaku

Pečené bravčové kotlety / Šťavnaté bravčové kotlety pripravené na panvici a dokončené v rúre s glazúrou z medu a cesnaku sú dokonalým spojením sladkosti,... Šťavnaté bravčové kotlety pripravené na panvici a dokončené v rúre s glazúrou z medu a cesnaku sú dokonalým spojením sladkosti, jemnej pikantnosti a chrumkavej kôrky. Výsledok je mäso s intenzívnou chuťou a krásnym lesklým povrchom. Výborné na víkendový obed aj neformálnu večeru.
Hlavné jedlá Obed Prílohy a omáčky Večera Rýchla príprava (do 30 min.) Bravčové mäso Pečené Varené Slovenská kuchyňa
10 min príprava
30 min tepelná úprava
Porcie: 4

  • 4 ks – bravčové kotlety
  • trochu – soľ
  • trochu – mleté čierne korenie
  • trochu – sušený cesnak
  • trochu – mletá paprika
  • 2 PL – olej
  • 2 PL – maslo
  • 2 strúčiky – cesnak
  • 2 PL – med
  • 200 ml – hovädzí vývar
  • 1 KL – ryžový ocot
  • Najkvalitnejšie potraviny na tento recept za super ceny nájdete tu

  1. Kotlety osolíme, okoreníme, posypeme paprikou a cesnakom z oboch strán.
  2. Opečieme ich na oleji do zlata z oboch strán (cca 5 minút na stranu) a odložíme bokom.
  3. Vo výpeku rozpustíme maslo, pridáme prelisovaný cesnak, med, vývar a ocot. Varíme, kým omáčka zhustne.
  4. Kotlety vrátime do panvice, obalíme v omáčke a vložíme pod gril na 10 minút.
Hlavný obrázok receptu
5 ★ | 1 hodnotení
Bežný recept
[LINK: www.covarit.sk] ULOŽIŤ LINK
[ZDROJ: https://www.covarit.sk]
#bravcoveKotlety #glazura #medovyRecept #cesnakovaOmacka #rychlyObed #peceneMaso
11 zobrazení