Covarit.sk
Nahrávam ...
Späť

Kurací šalát s hroznom, zelerom a horčicovou majonézou

Kurací šalát s hroznom / Tento ľahký, no výživný šalát spája jemné kuracie prsia, svieže hrozno a chrumkavý zeler do chutnej kombinácie. Dochutený horčicovou majonézou... Tento ľahký, no výživný šalát spája jemné kuracie prsia, svieže hrozno a chrumkavý zeler do chutnej kombinácie. Dochutený horčicovou majonézou a citrónovou šťavou, je ideálny na letný obed, do obložených mís alebo ako náplň do sendvičov. Vďaka obsahu bielkovín zasýti a zároveň osvieži.
Obed Prílohy a omáčky Šaláty Večera Ovocné Rýchla príprava (do 30 min.) Jedlá z hydiny Studené pokrmy Slovenská kuchyňa
15 min príprava
15 min tepelná úprava
Porcie: 3

  • 500 g – kuracie prsia
  • 2 ks – stonkový zeler
  • 3 ks – jarná cibuľka
  • 2 hrste – červené hrozno
  • 2 PL – petržlenová vňať
  • 150 g – majonéza
  • 1 PL – francúzska horčica
  • 1 ks – citrónová šťava
  • podľa chuti – soľ, čierne korenie
  • Najkvalitnejšie potraviny na tento recept za super ceny nájdete tu

  1. Kuracie prsia varíme v osolenej vode asi 15 minút, necháme vychladnúť a pokrájame na malé kocky.
  2. Pridáme na kocky nakrájaný zeler, nasekanú jarnú cibuľku, hrozno a petržlenovú vňať.
  3. Zamiešame majonézu, horčicu a citrónovú šťavu, všetko spolu premiešame.
  4. Dochutíme soľou a čiernym korením.
  5. Podávame samotné, v bagetách alebo na obloženej mise.
Hlavný obrázok receptu
Zatiaľ nehodnotené
Bežný recept
[LINK: www.covarit.sk] ULOŽIŤ LINK
[ZDROJ: https://www.covarit.sk]
#kuraciSalat #zdravyObed #lahkyRecept #bielkoviny #letneJedla #salatSovocim
11 zobrazení