Kurací šalát s hroznom /
Tento ľahký, no výživný šalát spája jemné kuracie prsia, svieže hrozno a chrumkavý zeler do chutnej kombinácie. Dochutený horčicovou majonézou...
Tento ľahký, no výživný šalát spája jemné kuracie prsia, svieže hrozno a chrumkavý zeler do chutnej kombinácie. Dochutený horčicovou majonézou a citrónovou šťavou, je ideálny na letný obed, do obložených mís alebo ako náplň do sendvičov. Vďaka obsahu bielkovín zasýti a zároveň osvieži.
Obed
Prílohy a omáčky
Šaláty
Večera
Ovocné
Rýchla príprava (do 30 min.)
Jedlá z hydiny
Studené pokrmy
Slovenská kuchyňa
15 min príprava
15 min tepelná úprava
Porcie: 3
- 500 g – kuracie prsia
- 2 ks – stonkový zeler
- 3 ks – jarná cibuľka
- 2 hrste – červené hrozno
- 2 PL – petržlenová vňať
- 150 g – majonéza
- 1 PL – francúzska horčica
- 1 ks – citrónová šťava
- podľa chuti – soľ, čierne korenie
- Najkvalitnejšie potraviny na tento recept za super ceny nájdete tu
- Kuracie prsia varíme v osolenej vode asi 15 minút, necháme vychladnúť a pokrájame na malé kocky.
- Pridáme na kocky nakrájaný zeler, nasekanú jarnú cibuľku, hrozno a petržlenovú vňať.
- Zamiešame majonézu, horčicu a citrónovú šťavu, všetko spolu premiešame.
- Dochutíme soľou a čiernym korením.
- Podávame samotné, v bagetách alebo na obloženej mise.
✅ Link bol úspešne skopírovaný do schránky.
#kuraciSalat #zdravyObed #lahkyRecept #bielkoviny #letneJedla #salatSovocim
11 zobrazení