Covarit.sk
Nahrávam ...
Späť

Bravčové rezance na cesnaku s ázijskou príchuťou

Bravčové rezance na cesnaku / Rýchly a chutný recept inšpirovaný thajskou kuchyňou, ktorý spoľahlivo zaujme každého milovníka aromatických jedál. Kombinácia cesnaku, bieleho korenia a troch... Rýchly a chutný recept inšpirovaný thajskou kuchyňou, ktorý spoľahlivo zaujme každého milovníka aromatických jedál. Kombinácia cesnaku, bieleho korenia a troch druhov omáčok vytvára bohatú a vyváženú chuťovú paletu. Vďaka rýchlej príprave je ideálny na obed aj večeru. Mäkké bravčové mäso nasiaknuté chuťou omáčok a dozlatista opečený cesnak zaručia výnimočný zážitok. Pokrm je výborný aj s ryžou a posypaný čerstvým koriandrom vyzerá aj chutí skvelo.
Hlavné jedlá Obed Večera Rýchla príprava (do 30 min.) Tradičné jedlá Ryža Bravčové mäso Oprážané Varené Ázijská kuchyňa
20 min príprava
15 min tepelná úprava
Porcie: 2

  • 1 KL – biele korenie (celé)
  • 6 strúčikov – cesnak
  • 200 g – bravčové karé
  • 0.5 KL – soľ
  • 1 PL – olej
  • 0.5 PL – ustricová omáčka
  • 0.5 PL – sójová omáčka
  • 0.5 PL – sladká čili omáčka
  • trochu – čerstvý koriander
  • Najkvalitnejšie potraviny na tento recept za super ceny nájdete tu

  1. V mažiari rozdrvíme biele korenie, pridáme cesnak a spolu ich podrvíme na malé kúsky.
  2. Bravčové karé nakrájame na rezančeky a premiešame ho v miske so soľou a rozdrveným cesnakom.
  3. Na panvici rozohrejeme olej, pridáme mäso a prudko restujeme, kým sa nezatiahne.
  4. Prilejeme ustricovú, sójovú a sladkú čili omáčku a restujeme, až kým mäso nezmäkne a cesnak nezozlátne.
  5. Podávame s dusenou ryžou a posypeme nasekaným koriandrom.
Hlavný obrázok receptu
Zatiaľ nehodnotené
Bežný recept
[LINK: www.covarit.sk] ULOŽIŤ LINK
[ZDROJ: https://www.covarit.sk]
#bravcoveRezance #azijskaKuchyna #cesnak #rychlyObed #bravcoveMaso #thajskyRecept
207 zobrazení