Covarit.sk
Nahrávam ...
Späť

Skvelé bravčové ragú na pive s domácimi knedličkami

Bravčové ragú s knedličkami / Vydarený rodinný recept na jemné bravčové ragú s pivom a farebnou paprikou. Podávané s originálnymi domácimi knedličkami z tvarohu a... Vydarený rodinný recept na jemné bravčové ragú s pivom a farebnou paprikou. Podávané s originálnymi domácimi knedličkami z tvarohu a petržlenovej vňate. Ideálne ako víkendový obed, ktorý poteší všetkých pri stole.
Hlavné jedlá Obed Večera Tradičné jedlá Bravčové mäso Dusené Varené Slovenská kuchyňa
15 min príprava
100 min tepelná úprava
Porcie: 4

  • 600 g – bravčové stehno
  • 1 ks – cibuľa
  • 3 strúčiky – cesnak
  • 1 ks – červená paprika
  • 1 ks – zelená paprika
  • 2 PL – olej
  • 200 ml – svetlé pivo
  • podľa chuti – soľ
  • podľa chuti – mleté čierne korenie
  • 1 zväzok – petržlenová vňať
  • 250 g – hrudkovitý tvaroh
  • 2 PL – zmäknuté maslo
  • 2 ks – vajce
  • 1 KL – soľ (do knedličiek)
  • 3 PL – krupica
  • Najkvalitnejšie potraviny na tento recept za super ceny nájdete tu

  1. Mäso, cibuľu, cesnak a papriky nakrájame. Cibuľu opečieme, pridáme mäso, restujeme do zatiahnutia.
  2. Zalejeme vodou, pridáme cesnak, soľ, korenie, dusíme do polomäkka.
  3. Pridáme papriku a pivo, varíme asi hodinu do mäkka.
  4. Tvaroh zmiešame s maslom, žĺtkami, soľou, krupicou a vňaťou, pridáme sneh z bielkov, necháme odpočívať.
  5. Z tvarohovej zmesi tvarujeme knedličky, ktoré vložíme do ragú a jemne ich povaríme.
  6. Podávame horúce s čerstvou vňaťou.
Hlavný obrázok receptu
Zatiaľ nehodnotené
Bežný recept
[LINK: www.covarit.sk] ULOŽIŤ LINK
[ZDROJ: https://www.covarit.sk]
#bravcove #ragu #domaceknedlicky #pivo #rodinnejedlo #vikendovyobed #farebnapaprika #tvaroh
10 zobrazení