Kuracie mäso v alobale /
Voňavé a šťavnaté jedlo z jemne marinovaného kuracieho mäsa a predvarených zemiakov, ochutené tymianom a červenou paprikou. Jednoduchá príprava v...
Voňavé a šťavnaté jedlo z jemne marinovaného kuracieho mäsa a predvarených zemiakov, ochutené tymianom a červenou paprikou. Jednoduchá príprava v alobale zaručuje minimum neporiadku a maximálnu chuť. Výborné ako rýchla a chutná večera pre celú rodinu.
Hlavné jedlá
Večera
Rýchla príprava (do 30 min.)
Zemiaky
Kuracie mäso
Pečené
Slovenská kuchyňa
15 min príprava
35 min tepelná úprava
180 °C
Porcie: 3
- 500 g – zemiaky
- 300 g – kuracie rezne
- 3 vetvičky – tymian
- podľa chuti – soľ
- podľa chuti – mleté čierne korenie
- podľa chuti – mletá paprika
- 3 PL – olivový olej
- Najkvalitnejšie potraviny na tento recept za super ceny nájdete tu
- Zemiaky nakrájame na kolieska a krátko ich predvaríme v osolenej vode.
- Rúru predhrejeme na 180 °C.
- Na alobal rozložíme zemiaky, osolíme, okoreníme a na ne položíme ochutené kuracie kúsky.
- Všetko pokvapkáme olejom, pridáme tymian a zabalíme do kapsy.
- Pečieme 30 minút, potom otvoríme alobal a dopekáme ešte 5–10 minút.
- Podávame so zeleninou.
✅ Link bol úspešne skopírovaný do schránky.
#kuraciejedla #pecenev alobale #zemiaky #tymian #rychlajedla #lahkaVecera #jednoduchejedla #zdravejedla
17 zobrazení