Covarit.sk
Nahrávam ...
Späť

Kuracie kúsky na zemiakoch a tymiane pečené v alobale

Kuracie mäso v alobale / Voňavé a šťavnaté jedlo z jemne marinovaného kuracieho mäsa a predvarených zemiakov, ochutené tymianom a červenou paprikou. Jednoduchá príprava v... Voňavé a šťavnaté jedlo z jemne marinovaného kuracieho mäsa a predvarených zemiakov, ochutené tymianom a červenou paprikou. Jednoduchá príprava v alobale zaručuje minimum neporiadku a maximálnu chuť. Výborné ako rýchla a chutná večera pre celú rodinu.
Hlavné jedlá Večera Rýchla príprava (do 30 min.) Zemiaky Kuracie mäso Pečené Slovenská kuchyňa
15 min príprava
35 min tepelná úprava
180 °C
Porcie: 3

  • 500 g – zemiaky
  • 300 g – kuracie rezne
  • 3 vetvičky – tymian
  • podľa chuti – soľ
  • podľa chuti – mleté čierne korenie
  • podľa chuti – mletá paprika
  • 3 PL – olivový olej
  • Najkvalitnejšie potraviny na tento recept za super ceny nájdete tu

  1. Zemiaky nakrájame na kolieska a krátko ich predvaríme v osolenej vode.
  2. Rúru predhrejeme na 180 °C.
  3. Na alobal rozložíme zemiaky, osolíme, okoreníme a na ne položíme ochutené kuracie kúsky.
  4. Všetko pokvapkáme olejom, pridáme tymian a zabalíme do kapsy.
  5. Pečieme 30 minút, potom otvoríme alobal a dopekáme ešte 5–10 minút.
  6. Podávame so zeleninou.
Hlavný obrázok receptu
Zatiaľ nehodnotené
Bežný recept
[LINK: www.covarit.sk] ULOŽIŤ LINK
[ZDROJ: https://www.covarit.sk]
#kuraciejedla #pecenev alobale #zemiaky #tymian #rychlajedla #lahkaVecera #jednoduchejedla #zdravejedla
177 zobrazení