Covarit.sk
Nahrávam ...
Späť

Hovädzie plátky na zelenine a mozzarellou v alobale

Hovädzie v alobale / Tenké plátky hovädzieho mäsa s farebnou zeleninou a bylinkami, zapečené v alobale na grile alebo v rúre. Po odklopení sa... Tenké plátky hovädzieho mäsa s farebnou zeleninou a bylinkami, zapečené v alobale na grile alebo v rúre. Po odklopení sa rozvonia rozmarín, cesnak a čerstvá paprika. Na záver sa mäso zjemní roztopenou mozzarellou. Ľahké, letné a výnimočne chutné jedlo bez zbytočného neporiadku.
Hlavné jedlá Obed Večera Rýchla príprava (do 30 min.) Syry Zeleninové jedlá Tradičné jedlá Hovädzie mäso Grilované Letné Slovenská kuchyňa
30 min príprava
20 min tepelná úprava
200 °C
Porcie: 2

  • 250 g – hovädzia sviečkovica
  • 1 ks – cuketa
  • 1 ks – červená paprika
  • 1 ks – červená cibuľa
  • 2 strúčiky – cesnak
  • 1 PL – oregano
  • 1 PL – bazalka
  • 1 PL – rozmarín
  • 2 PL – olivový olej
  • 1 balíček – mozzarella
  • podľa chuti – soľ
  • podľa chuti – mleté čierne korenie
  • Najkvalitnejšie potraviny na tento recept za super ceny nájdete tu

  1. Mäso nakrájame na tenké plátky, zeleninu očistíme a pokrájame.
  2. Všetko premiešame s olejom, korením a bylinkami a necháme odležať.
  3. Predhrejeme rúru na 200 °C alebo pripravíme gril.
  4. Do stredu alobalu vložíme mäso so zeleninou, dobre uzavrieme a pečieme 15–20 minút.
  5. Otvoríme alobal, položíme mozzarellu a pečieme ešte 2 minúty. Ihneď podávame.
Hlavný obrázok receptu
Zatiaľ nehodnotené
Bežný recept
[LINK: www.covarit.sk] ULOŽIŤ LINK
[ZDROJ: https://www.covarit.sk]
#grilovanie #hovadziemasо #alobal #zelenina #letnejedlo #rychlejedlo #bylinky #mozzarella
10 zobrazení