Hovädzie v alobale /
Tenké plátky hovädzieho mäsa s farebnou zeleninou a bylinkami, zapečené v alobale na grile alebo v rúre. Po odklopení sa...
Tenké plátky hovädzieho mäsa s farebnou zeleninou a bylinkami, zapečené v alobale na grile alebo v rúre. Po odklopení sa rozvonia rozmarín, cesnak a čerstvá paprika. Na záver sa mäso zjemní roztopenou mozzarellou. Ľahké, letné a výnimočne chutné jedlo bez zbytočného neporiadku.
Hlavné jedlá
Obed
Večera
Rýchla príprava (do 30 min.)
Syry
Zeleninové jedlá
Tradičné jedlá
Hovädzie mäso
Grilované
Letné
Slovenská kuchyňa
30 min príprava
20 min tepelná úprava
200 °C
Porcie: 2
- 250 g – hovädzia sviečkovica
- 1 ks – cuketa
- 1 ks – červená paprika
- 1 ks – červená cibuľa
- 2 strúčiky – cesnak
- 1 PL – oregano
- 1 PL – bazalka
- 1 PL – rozmarín
- 2 PL – olivový olej
- 1 balíček – mozzarella
- podľa chuti – soľ
- podľa chuti – mleté čierne korenie
- Najkvalitnejšie potraviny na tento recept za super ceny nájdete tu
- Mäso nakrájame na tenké plátky, zeleninu očistíme a pokrájame.
- Všetko premiešame s olejom, korením a bylinkami a necháme odležať.
- Predhrejeme rúru na 200 °C alebo pripravíme gril.
- Do stredu alobalu vložíme mäso so zeleninou, dobre uzavrieme a pečieme 15–20 minút.
- Otvoríme alobal, položíme mozzarellu a pečieme ešte 2 minúty. Ihneď podávame.
✅ Link bol úspešne skopírovaný do schránky.
#grilovanie #hovadziemasо #alobal #zelenina #letnejedlo #rychlejedlo #bylinky #mozzarella
10 zobrazení