Covarit.sk
Nahrávam ...
Späť

Mozzarellové mäsové guľky so šalátom a bagetou

Mozzarellové guľky / Mini fašírky plnené syrom mozzarella, pečené dozlatista a podávané na plátkoch bagety so šalátom. Kombinácia jemného morčacieho mäsa a roztekajúceho... Mini fašírky plnené syrom mozzarella, pečené dozlatista a podávané na plátkoch bagety so šalátom. Kombinácia jemného morčacieho mäsa a roztekajúceho sa syra vytvára výnimočný chuťový zážitok. Ideálne ako predjedlo, snack alebo netradičný obed.
Hlavné jedlá Obed Predjedlá Večera Rýchla príprava (do 30 min.) Syry Morčacie mäso Pečené Slovenská kuchyňa
20 min príprava
30 min tepelná úprava
180 °C
Porcie: 16

  • 1 plátok – starší chlieb
  • 2 PL – mlieko
  • 1 ks – cibuľa
  • 1 strúčik – cesnak
  • 600 g – mleté morčacie mäso
  • 1 ks – vajce
  • 0.5 KL – rozmarín
  • 0.5 KL – bazalka
  • 0.5 KL – tymian
  • podľa chuti – soľ
  • podľa chuti – mleté čierne korenie
  • 16 ks – mini mozzarella
  • 4 PL – olej na potretie
  • 16 plátkov – bageta
  • trochu – čerstvá bazalka
  • trochu – listový šalát
  • Najkvalitnejšie potraviny na tento recept za super ceny nájdete tu

  1. Chlieb namočíme do mlieka, vyžmýkame a pridáme k strúhanej cibuli a cesnaku.
  2. Pridáme mäso, vajce, bylinky, soľ, korenie a vytvoríme mäsovú zmes, ktorú necháme odležať v chladničke.
  3. Zmes rozdelíme na 16 častí, do každej zapracujeme mozzarellu a vytvarujeme guľky.
  4. Guľky uložíme na plech s papierom, potrieme olejom a pečieme na 180 °C cca 30 minút.
  5. Podávame na plátkoch bagety s listovým šalátom a posypané čerstvou bazalkou.
Hlavný obrázok receptu
Zatiaľ nehodnotené
Bežný recept
[LINK: www.covarit.sk] ULOŽIŤ LINK
[ZDROJ: https://www.covarit.sk]
#mozzarella #masovegulky #pecenejedlo #snack #predjedlo #morciemasо #bageta #rychlejedlo
35 zobrazení