Kuracie pečene vyprážané /
Kuracie pečene obalené v klasickom trojobale sú jednoduchou a pritom lahodnou pochúťkou. Po vyprážaní sú chrumkavé zvonku a jemné vo...
Kuracie pečene obalené v klasickom trojobale sú jednoduchou a pritom lahodnou pochúťkou. Po vyprážaní sú chrumkavé zvonku a jemné vo vnútri. Podávajú sa so zemiakmi, zeleninou alebo sladkou čili omáčkou ako delikatesný obed či večera.
Hlavné jedlá
Obed
Večera
Lacné jedlá
Rýchla príprava (do 30 min.)
Tradičné jedlá
Vnútornosti
Vyprážané
Letné
Slovenská kuchyňa
20 min príprava
10 min tepelná úprava
Porcie: 4
- 500 g – kuracie pečene
- 150 g – hladká múka
- 3 ks – vajce
- 200 g – strúhanka
- podľa chuti – soľ
- podľa potreby – olej na vyprážanie
- Najkvalitnejšie potraviny na tento recept za super ceny nájdete tu
- Kuracie pečene očistíme a v prípade potreby prepolíme.
- Neosolené pečene obalíme v múke, vajci a strúhanke.
- Vyprážame ich na stredne rozpálenom oleji približne 5 minút z každej strany.
- Po vyprážaní osolíme a podávame s obľúbenou prílohou alebo omáčkou.
✅ Link bol úspešne skopírovaný do schránky.
#kuraciepecene #vyprazanejedla #trojobal #rychlyobed #pecienka #tradicnejedlo #pecene #chrumkave
12 zobrazení