Kuracie na pive /
Kuracie prsia podusené v jedinečnej pivnej omáčke s čili, horčicou a marhuľovým džemom, podávané so zeleninou a bagetou. Lahodná večera...
Kuracie prsia podusené v jedinečnej pivnej omáčke s čili, horčicou a marhuľovým džemom, podávané so zeleninou a bagetou. Lahodná večera s netradičnou chuťovou kombináciou, ktorú si zamiluje každý – aj ten, kto pivo bežne nepije.
Hlavné jedlá
Večera
Kuracie mäso
Zeleninové jedlá
Rýchla príprava (do 30 min.)
Letné
15 min príprava
30 min tepelná úprava
Porcie: 4
- 4 ks – mrkva
- 300 g – zelené fazuľky
- 1 ks – červená cibuľa
- 2 PL – maslo
- 2 ks – kuracie prsia
- 2 PL – olej
- podľa chuti – soľ
- podľa chuti – mleté čierne korenie
- 250 ml – svetlé pivo
- 4 PL – sójová omáčka
- 1 KL – čili omáčka
- 3 PL – horčica
- 2 PL – marhuľový džem
- Najkvalitnejšie potraviny na tento recept za super ceny nájdete tu
- Mrkvu a fazuľku očistíme, nakrájame a uvaríme v pare – fazuľku cca 12 minút, mrkvu 7 minút.
- Cibuľu nakrájame, opražíme na masle, pridáme zeleninu, krátko orestujeme a osolíme.
- V miske zmiešame pivo, sójovku, čili, horčicu a džem na omáčku.
- Kuracie prsia rozrežeme, ochutíme, opečieme na oleji, podlejeme omáčkou a dusíme prikryté cca 10–12 minút.
- Podávame so zeleninou a bagetou, poliate zvyšnou omáčkou.
✅ Link bol úspešne skopírovaný do schránky.
#kuracieprsia #pivnaomacka #vecera #rychlejidlo #dusenazelenina #bageta #sladkokysle
8 zobrazení