Covarit.sk
Nahrávam ...
Späť

Kuracie prsia na pive s dusenou zeleninou a bagetou

Kuracie na pive / Kuracie prsia podusené v jedinečnej pivnej omáčke s čili, horčicou a marhuľovým džemom, podávané so zeleninou a bagetou. Lahodná večera... Kuracie prsia podusené v jedinečnej pivnej omáčke s čili, horčicou a marhuľovým džemom, podávané so zeleninou a bagetou. Lahodná večera s netradičnou chuťovou kombináciou, ktorú si zamiluje každý – aj ten, kto pivo bežne nepije.
Hlavné jedlá Večera Kuracie mäso Zeleninové jedlá Rýchla príprava (do 30 min.) Letné
15 min príprava
30 min tepelná úprava
Porcie: 4

  • 4 ks – mrkva
  • 300 g – zelené fazuľky
  • 1 ks – červená cibuľa
  • 2 PL – maslo
  • 2 ks – kuracie prsia
  • 2 PL – olej
  • podľa chuti – soľ
  • podľa chuti – mleté čierne korenie
  • 250 ml – svetlé pivo
  • 4 PL – sójová omáčka
  • 1 KL – čili omáčka
  • 3 PL – horčica
  • 2 PL – marhuľový džem
  • Najkvalitnejšie potraviny na tento recept za super ceny nájdete tu

  1. Mrkvu a fazuľku očistíme, nakrájame a uvaríme v pare – fazuľku cca 12 minút, mrkvu 7 minút.
  2. Cibuľu nakrájame, opražíme na masle, pridáme zeleninu, krátko orestujeme a osolíme.
  3. V miske zmiešame pivo, sójovku, čili, horčicu a džem na omáčku.
  4. Kuracie prsia rozrežeme, ochutíme, opečieme na oleji, podlejeme omáčkou a dusíme prikryté cca 10–12 minút.
  5. Podávame so zeleninou a bagetou, poliate zvyšnou omáčkou.
Hlavný obrázok receptu
Zatiaľ nehodnotené
Bežný recept
[LINK: www.covarit.sk] ULOŽIŤ LINK
[ZDROJ: https://www.covarit.sk]
#kuracieprsia #pivnaomacka #vecera #rychlejidlo #dusenazelenina #bageta #sladkokysle
8 zobrazení