Covarit.sk
Nahrávam ...
Späť

Dusené karé s tarhoňou a paprikou

Karé s tarhoňou / Voňavé bravčové karé dusené s cibuľou, paprikou a paradajkou, podávané s opekanou tarhoňou. Klasika školských jedální, ktorá vás prenesie späť... Voňavé bravčové karé dusené s cibuľou, paprikou a paradajkou, podávané s opekanou tarhoňou. Klasika školských jedální, ktorá vás prenesie späť do detstva. Výborne chutí s nakladanými uhorkami alebo kyslou zeleninou. Poctivé jedlo z jedného hrnca, ktoré nikdy nesklame.
Hlavné jedlá Obed Večera Cestoviny Zeleninové jedlá Tradičné jedlá Bravčové mäso Letné Slovenská kuchyňa
10 min príprava
45 min tepelná úprava
Porcie: 4

  • 600 g – bravčová masť
  • 2 ks – cibuľa
  • 1 PL – mletá paprika
  • 0.5 KL – mleté čierne korenie
  • 1 KL – mletá rasca
  • 0.5 KL – soľ
  • 1 ks – paradajka
  • 1 ks – biela paprika
  • 200 g – tarhoňa
  • 2 PL – olej
  • podľa chuti – soľ (do tarhone)
  • Najkvalitnejšie potraviny na tento recept za super ceny nájdete tu

  1. Na masti orestujeme cibuľu, stiahneme z ohňa a vmiešame mletú papriku, podlejeme vodou.
  2. Pridáme nakrájané mäso a dusíme do biela, ochutíme soľou, korením a rascou.
  3. Pridáme paradajku, papriku, prikryjeme a dusíme vo vlastnej šťave.
  4. Tarhoňu opražíme na oleji dozlata, pridáme soľ a vodu, prikryjeme a dusíme do mäkka.
  5. Servírujeme mäso s tarhoňou a nakladanými uhorkami.
Hlavný obrázok receptu
Zatiaľ nehodnotené
Bežný recept
[LINK: www.covarit.sk] ULOŽIŤ LINK
[ZDROJ: https://www.covarit.sk]
#dusenejedlo #kare #tarhona #skolskajedalen #slovenskakuchyna #klasickejedla #uhorky #rychlyobed
13 zobrazení