Morčacie fašírky /
Ľahké a jemné fašírky z mletého morčacieho mäsa, prevoňané cesnakom a tymianom. Vďaka napučanému pečivu a vyprážaniu v strúhanke sú...
Ľahké a jemné fašírky z mletého morčacieho mäsa, prevoňané cesnakom a tymianom. Vďaka napučanému pečivu a vyprážaniu v strúhanke sú krásne nadýchané a chrumkavé. Výborne chutia s prílohovým šalátom, zemiakmi či pečivom.
Hlavné jedlá
Obed
Večera
Rýchla príprava (do 30 min.)
Tradičné jedlá
Morčacie mäso
Vyprážané
Slovenská kuchyňa
20 min príprava
15 min tepelná úprava
Porcie: 4
- 700 g – mleté morčacie mäso
- 1 ks – rožok
- 1 dl – mlieko
- 3 strúčiky – cesnak
- 1 ks – cibuľa
- 2 ks – vajce
- podľa chuti – soľ
- podľa chuti – mleté čierne korenie
- podľa chuti – sušený tymian
- trochu – strúhanka
- trochu – olej na vyprážanie
- Najkvalitnejšie potraviny na tento recept za super ceny nájdete tu
- Rožok nakrájame, zalejeme mliekom a necháme postáť.
- Do misky dáme mleté mäso, nadrobno nakrájanú cibuľu, prelisovaný cesnak, vajcia a napučaný rožok.
- Dochutíme soľou, korením a tymianom a všetko dôkladne premiešame.
- Tvarujeme malé bochníčky, ktoré obaľujeme v strúhanke.
- Vyprážame do zlatista z oboch strán na rozpálenom oleji.
✅ Link bol úspešne skopírovaný do schránky.
#fasirky #morciemasо #rychlejedlo #vyprazane #tymian #cesnak #chrumkave
12 zobrazení