Covarit.sk
Nahrávam ...
Späť

Morčacie fašírky s tymianom a chrumkavou strúhankou

Morčacie fašírky / Ľahké a jemné fašírky z mletého morčacieho mäsa, prevoňané cesnakom a tymianom. Vďaka napučanému pečivu a vyprážaniu v strúhanke sú... Ľahké a jemné fašírky z mletého morčacieho mäsa, prevoňané cesnakom a tymianom. Vďaka napučanému pečivu a vyprážaniu v strúhanke sú krásne nadýchané a chrumkavé. Výborne chutia s prílohovým šalátom, zemiakmi či pečivom.
Hlavné jedlá Obed Večera Rýchla príprava (do 30 min.) Tradičné jedlá Morčacie mäso Vyprážané Slovenská kuchyňa
20 min príprava
15 min tepelná úprava
Porcie: 4

  • 700 g – mleté morčacie mäso
  • 1 ks – rožok
  • 1 dl – mlieko
  • 3 strúčiky – cesnak
  • 1 ks – cibuľa
  • 2 ks – vajce
  • podľa chuti – soľ
  • podľa chuti – mleté čierne korenie
  • podľa chuti – sušený tymian
  • trochu – strúhanka
  • trochu – olej na vyprážanie
  • Najkvalitnejšie potraviny na tento recept za super ceny nájdete tu

  1. Rožok nakrájame, zalejeme mliekom a necháme postáť.
  2. Do misky dáme mleté mäso, nadrobno nakrájanú cibuľu, prelisovaný cesnak, vajcia a napučaný rožok.
  3. Dochutíme soľou, korením a tymianom a všetko dôkladne premiešame.
  4. Tvarujeme malé bochníčky, ktoré obaľujeme v strúhanke.
  5. Vyprážame do zlatista z oboch strán na rozpálenom oleji.
Hlavný obrázok receptu
Zatiaľ nehodnotené
Bežný recept
[LINK: www.covarit.sk] ULOŽIŤ LINK
[ZDROJ: https://www.covarit.sk]
#fasirky #morciemasо #rychlejedlo #vyprazane #tymian #cesnak #chrumkave
12 zobrazení