Bravčový guláš /
Tradičný domáci guláš pripravený z bravčového mäsa, cibule a zeleniny, ktorý rozvonia celý dom. Vďaka duseniu vo vlastnej šťave, zemiakom...
Tradičný domáci guláš pripravený z bravčového mäsa, cibule a zeleniny, ktorý rozvonia celý dom. Vďaka duseniu vo vlastnej šťave, zemiakom a poctivým koreninám chutí ako z kotlíka. Ideálny recept na víkendový obed alebo pohostenie pre rodinu a priateľov.
Hlavné jedlá
Obed
Večera
Zemiaky
Tradičné jedlá
Bravčové mäso
Dusené
Varené
Slovenská kuchyňa
20 min príprava
90 min tepelná úprava
Porcie: 6
- 1000 g – bravčové mäso (karé, krkovička al. stehno)
- 4 PL – bravčová masť
- 4 ks – cibuľa
- 2 PL – mletá paprika
- 1 PL – drvená rasca
- 1 KL – mleté čierne korenie
- 3 ks – paradajka
- 3 ks – biela paprika
- 6 ks – zemiaky
- 2 ks – bobkový list
- 4 strúčiky – cesnak
- 1 PL – majoránka
- podľa chuti – soľ
- Najkvalitnejšie potraviny na tento recept za super ceny nájdete tu
- Na masti orestujeme osolenú cibuľu do sklovita.
- Pridáme na kocky nakrájané mäso, ochutíme korením a dusíme 10 minút.
- Paradajky sparíme, olúpeme, nakrájame spolu s paprikou a zemiakmi.
- Zeleninu a bobkové listy pridáme k mäsu, podlejeme a dusíme 60 minút.
- Pridáme strúhané a kockované zemiaky, podľa potreby vodu, dusíme 20 minút.
- Dochutíme cesnakom, majoránom, krátko povaríme a podávame.
✅ Link bol úspešne skopírovaný do schránky.
#bravcovyGulas #gulasovykotlik #tradicnyrecept #slovenskajedla #zemiaky #cibula #bohatyobed #cesnak
10 zobrazení