Covarit.sk
Nahrávam ...
Späť

Poctivý bravčový guláš s cibuľou zemiakmi a koreninami

Bravčový guláš / Tradičný domáci guláš pripravený z bravčového mäsa, cibule a zeleniny, ktorý rozvonia celý dom. Vďaka duseniu vo vlastnej šťave, zemiakom... Tradičný domáci guláš pripravený z bravčového mäsa, cibule a zeleniny, ktorý rozvonia celý dom. Vďaka duseniu vo vlastnej šťave, zemiakom a poctivým koreninám chutí ako z kotlíka. Ideálny recept na víkendový obed alebo pohostenie pre rodinu a priateľov.
Hlavné jedlá Obed Večera Zemiaky Tradičné jedlá Bravčové mäso Dusené Varené Slovenská kuchyňa
20 min príprava
90 min tepelná úprava
Porcie: 6

  • 1000 g – bravčové mäso (karé, krkovička al. stehno)
  • 4 PL – bravčová masť
  • 4 ks – cibuľa
  • 2 PL – mletá paprika
  • 1 PL – drvená rasca
  • 1 KL – mleté čierne korenie
  • 3 ks – paradajka
  • 3 ks – biela paprika
  • 6 ks – zemiaky
  • 2 ks – bobkový list
  • 4 strúčiky – cesnak
  • 1 PL – majoránka
  • podľa chuti – soľ
  • Najkvalitnejšie potraviny na tento recept za super ceny nájdete tu

  1. Na masti orestujeme osolenú cibuľu do sklovita.
  2. Pridáme na kocky nakrájané mäso, ochutíme korením a dusíme 10 minút.
  3. Paradajky sparíme, olúpeme, nakrájame spolu s paprikou a zemiakmi.
  4. Zeleninu a bobkové listy pridáme k mäsu, podlejeme a dusíme 60 minút.
  5. Pridáme strúhané a kockované zemiaky, podľa potreby vodu, dusíme 20 minút.
  6. Dochutíme cesnakom, majoránom, krátko povaríme a podávame.
Hlavný obrázok receptu
Zatiaľ nehodnotené
Bežný recept
[LINK: www.covarit.sk] ULOŽIŤ LINK
[ZDROJ: https://www.covarit.sk]
#bravcovyGulas #gulasovykotlik #tradicnyrecept #slovenskajedla #zemiaky #cibula #bohatyobed #cesnak
10 zobrazení