Morčacie ragú s ananásom a kokosom /
Tropické spojenie sladkého ananásu, kokosového mlieka, limetky a šťavnatého morčacieho mäsa vytvára dokonalé exotické ragú. Dochutené jemným kari a štipľavým...
Tropické spojenie sladkého ananásu, kokosového mlieka, limetky a šťavnatého morčacieho mäsa vytvára dokonalé exotické ragú. Dochutené jemným kari a štipľavým čili je ideálnou voľbou, keď túžite po niečom netradičnom a rýchlom. Výborne chutí s ryžou ako príloha.
Hlavné jedlá
Večera
Exotické jedlá
Rýchla príprava (do 30 min.)
Ryža
Morčacie mäso
Dusené
Varené
Jarné
Francúzska kuchyňa
10 min príprava
30 min tepelná úprava
Porcie: 4
- 500 g – morčacie prsia
- 5 strúčikov – cesnak
- 1 ks – čerstvý zázvor
- 1 konzerva – ananás
- 1 ks – čili paprička
- 2 PL – olej
- 1 KL – kari korenie
- 1 konzerva – kokosové mlieko
- 1 PL – limetková šťava
- 1 KL – kryštálový cukor
- podľa chuti – soľ
- podľa chuti – mleté čierne korenie
- Najkvalitnejšie potraviny na tento recept za super ceny nájdete tu
- Morčacie mäso nakrájame na kocky, cesnak a zázvor nastrúhame, ananás a čili pripravíme.
- Na oleji orestujeme cesnak, zázvor a čili, pridáme kari a mäso, restujeme 5 minút.
- Pridáme kokosové mlieko a dusíme 20–25 minút do zmäknutia mäsa.
- Pridáme ananás a krátko povaríme.
- Dochutíme limetkovou šťavou, soľou a korením.
- Podávame s ryžou.
✅ Link bol úspešne skopírovaný do schránky.
#morciemasо #kokosovemlieko #ananas #rychlejedlo #exotickerecepty #kari #ryza
20 zobrazení