Talianske kuracie stehná /
Tento taliansky spôsob prípravy kuracích stehien je rýchly, nápaditý a výsledok vás prekvapí. Chrumkavé strúhankové obalenie, paradajková omáčka, roztopená mozzarella...
Tento taliansky spôsob prípravy kuracích stehien je rýchly, nápaditý a výsledok vás prekvapí. Chrumkavé strúhankové obalenie, paradajková omáčka, roztopená mozzarella a sušená bazalka vytvárajú dokonalú kombináciu chutí. Skvelé ako víkendový obed s ľahkým šalátom alebo pečenými zemiakmi.
Hlavné jedlá
Obed
Večera
Rýchla príprava (do 30 min.)
Syry
Kuracie mäso
Pečené
Zapekané
Talianska kuchyňa
15 min príprava
50 min tepelná úprava
200 °C
Porcie: 4
- 4 ks – kuracie stehná dolné
- 2 PL – olivový olej
- 150 g – strúhanka
- 1 KL – mletá paprika
- podľa chuti – soľ
- podľa chuti – mleté čierne korenie
- 4 PL – paradajková omáčka
- 120 g – mozzarella
- 1 KL – bazalka
- Najkvalitnejšie potraviny na tento recept za super ceny nájdete tu
- Stehná pokvapkáme olivovým olejom.
- Strúhanku zmiešame s paprikou, soľou a korením, kurča v nej obalíme.
- Uložíme do zapekacej misy a pečieme 40 minút pri 200 °C.
- Na každé stehno dáme paradajkovú omáčku, plátok mozzarelly a bazalku a pečieme ešte 10 minút.
✅ Link bol úspešne skopírovaný do schránky.
#kuracieprsia #talianskerecepty #paradajkovaomacka #mozzarella #pecenejedlo #rychlyobed #bazalka
21 zobrazení