Covarit.sk
Nahrávam ...
Späť

Kuracie stehná na taliansky spôsob s mozzarellou a bazalkou

Talianske kuracie stehná / Tento taliansky spôsob prípravy kuracích stehien je rýchly, nápaditý a výsledok vás prekvapí. Chrumkavé strúhankové obalenie, paradajková omáčka, roztopená mozzarella... Tento taliansky spôsob prípravy kuracích stehien je rýchly, nápaditý a výsledok vás prekvapí. Chrumkavé strúhankové obalenie, paradajková omáčka, roztopená mozzarella a sušená bazalka vytvárajú dokonalú kombináciu chutí. Skvelé ako víkendový obed s ľahkým šalátom alebo pečenými zemiakmi.
Hlavné jedlá Obed Večera Rýchla príprava (do 30 min.) Syry Kuracie mäso Pečené Zapekané Talianska kuchyňa
15 min príprava
50 min tepelná úprava
200 °C
Porcie: 4

  • 4 ks – kuracie stehná dolné
  • 2 PL – olivový olej
  • 150 g – strúhanka
  • 1 KL – mletá paprika
  • podľa chuti – soľ
  • podľa chuti – mleté čierne korenie
  • 4 PL – paradajková omáčka
  • 120 g – mozzarella
  • 1 KL – bazalka
  • Najkvalitnejšie potraviny na tento recept za super ceny nájdete tu

  1. Stehná pokvapkáme olivovým olejom.
  2. Strúhanku zmiešame s paprikou, soľou a korením, kurča v nej obalíme.
  3. Uložíme do zapekacej misy a pečieme 40 minút pri 200 °C.
  4. Na každé stehno dáme paradajkovú omáčku, plátok mozzarelly a bazalku a pečieme ešte 10 minút.
Hlavný obrázok receptu
Zatiaľ nehodnotené
Bežný recept
[LINK: www.covarit.sk] ULOŽIŤ LINK
[ZDROJ: https://www.covarit.sk]
#kuracieprsia #talianskerecepty #paradajkovaomacka #mozzarella #pecenejedlo #rychlyobed #bazalka
21 zobrazení