Covarit.sk
Nahrávam ...
Späť

Bravčové rezančeky v omáčke s čiernym korením

Bravčové rezančeky s omáčkou / Rýchly a výborný obed pre celú rodinu – jemné bravčové mäso, ochutené podrveným čiernym korením a varením v smotanovo-vývarovej omáčke... Rýchly a výborný obed pre celú rodinu – jemné bravčové mäso, ochutené podrveným čiernym korením a varením v smotanovo-vývarovej omáčke získa výnimočnú chuť. Vhodné k cestovinám alebo ryži, hodí sa aj na bežné dni, keď chcete variť chutne a bez námahy.
Hlavné jedlá Obed Večera Cestoviny Rýchla príprava (do 30 min.) Ryža Bravčové mäso Pečené Zapekané Slovenská kuchyňa
15 min príprava
35 min tepelná úprava
Porcie: 4

  • 500 g – bravčové karé
  • 1 PL – olej
  • 1 KL – celé čierne korenie
  • 2 PL – maslo
  • 1 ks – šalotka
  • 2 strúčiky – cesnak
  • 1 PL – múka
  • 200 ml – hovädzí vývar
  • 200 ml – smotana na šľahanie
  • 1 KL – francúzska horčica
  • podľa chuti – soľ
  • Najkvalitnejšie potraviny na tento recept za super ceny nájdete tu

  1. Mäso nakrájame na rezance, šalotku a cesnak nadrobno, korenie podrvíme.
  2. Na oleji orestujeme mäso s polovicou korenia, vyberieme bokom.
  3. Vo výpeku rozpustíme maslo, pridáme šalotku a cesnak, poprášime múkou a zalejeme vývarom a smotanou.
  4. Vložíme späť mäso, pridáme zvyšok korenia a horčicu, zakryté varíme 15–20 minút.
  5. Na záver dosolíme a podávame s cestovinami alebo ryžou.
Hlavný obrázok receptu
Zatiaľ nehodnotené
Bežný recept
[LINK: www.covarit.sk] ULOŽIŤ LINK
[ZDROJ: https://www.covarit.sk]
#bravcovemaso #rychlyobed #ciernekorenie #omacka #cestoviny #ryza #domacejedlo
12 zobrazení