Bravčové rezančeky s omáčkou /
Rýchly a výborný obed pre celú rodinu – jemné bravčové mäso, ochutené podrveným čiernym korením a varením v smotanovo-vývarovej omáčke...
Rýchly a výborný obed pre celú rodinu – jemné bravčové mäso, ochutené podrveným čiernym korením a varením v smotanovo-vývarovej omáčke získa výnimočnú chuť. Vhodné k cestovinám alebo ryži, hodí sa aj na bežné dni, keď chcete variť chutne a bez námahy.
Hlavné jedlá
Obed
Večera
Cestoviny
Rýchla príprava (do 30 min.)
Ryža
Bravčové mäso
Pečené
Zapekané
Slovenská kuchyňa
15 min príprava
35 min tepelná úprava
Porcie: 4
- 500 g – bravčové karé
- 1 PL – olej
- 1 KL – celé čierne korenie
- 2 PL – maslo
- 1 ks – šalotka
- 2 strúčiky – cesnak
- 1 PL – múka
- 200 ml – hovädzí vývar
- 200 ml – smotana na šľahanie
- 1 KL – francúzska horčica
- podľa chuti – soľ
- Najkvalitnejšie potraviny na tento recept za super ceny nájdete tu
- Mäso nakrájame na rezance, šalotku a cesnak nadrobno, korenie podrvíme.
- Na oleji orestujeme mäso s polovicou korenia, vyberieme bokom.
- Vo výpeku rozpustíme maslo, pridáme šalotku a cesnak, poprášime múkou a zalejeme vývarom a smotanou.
- Vložíme späť mäso, pridáme zvyšok korenia a horčicu, zakryté varíme 15–20 minút.
- Na záver dosolíme a podávame s cestovinami alebo ryžou.
✅ Link bol úspešne skopírovaný do schránky.
#bravcovemaso #rychlyobed #ciernekorenie #omacka #cestoviny #ryza #domacejedlo
11 zobrazení