Covarit.sk
Nahrávam ...
Späť

Bravčové karé na debrecínsky spôsob: Rýchlo a delikátne

Bravčové karé debrecínske / Plátky šťavnatého bravčového karé s debrecínskou klobásou, paprikou a paradajkami vytvoria vynikajúci obed. Jednoduchý a rýchly recept, ktorý poteší aj... Plátky šťavnatého bravčového karé s debrecínskou klobásou, paprikou a paradajkami vytvoria vynikajúci obed. Jednoduchý a rýchly recept, ktorý poteší aj náročných stravníkov.
Hlavné jedlá Tradičné jedlá Bravčové mäso Údené mäso Údeniny Dusené Varené Slovenská kuchyňa
10 min príprava
40 min tepelná úprava
Porcie: 4

  • 1 ks – cibuľa
  • 50 g – prerastená slanina
  • 100 g – debrecínska klobása
  • 1 ks – červená paprika
  • 1 ks – biela paprika
  • 1 ks – paradajka
  • 1 PL – olej
  • 1 PL – mletá paprika
  • 4 plátky – bravčové karé
  • podľa chuti – soľ, korenie, sušený cesnak
  • Najkvalitnejšie potraviny na tento recept za super ceny nájdete tu

  1. Cibuľu, slaninu, debrecínsku klobásu a zeleninu nakrájame.
  2. Karé narežeme na okrajoch, osolíme a okoreníme.
  3. Opečieme mäso z oboch strán, odložíme bokom.
  4. V panvici orestujeme cibuľu, slaninu a klobásku. Pridáme zeleninu, dochutíme a podlejeme vodou.
  5. Vložíme späť mäso a dusíme prikryté 30 minút.
  6. Podávame s prílohou podľa chuti.
Hlavný obrázok receptu
Zatiaľ nehodnotené
Bežný recept
[LINK: www.covarit.sk] ULOŽIŤ LINK
[ZDROJ: https://www.covarit.sk]
#bravcovemaso #debrecinskejedla #rychlyobed #klobasa #paprika #dusenemaso
12 zobrazení