Bravčové karé debrecínske /
Plátky šťavnatého bravčového karé s debrecínskou klobásou, paprikou a paradajkami vytvoria vynikajúci obed. Jednoduchý a rýchly recept, ktorý poteší aj...
Plátky šťavnatého bravčového karé s debrecínskou klobásou, paprikou a paradajkami vytvoria vynikajúci obed. Jednoduchý a rýchly recept, ktorý poteší aj náročných stravníkov.
Hlavné jedlá
Tradičné jedlá
Bravčové mäso
Údené mäso
Údeniny
Dusené
Varené
Slovenská kuchyňa
10 min príprava
40 min tepelná úprava
Porcie: 4
- 1 ks – cibuľa
- 50 g – prerastená slanina
- 100 g – debrecínska klobása
- 1 ks – červená paprika
- 1 ks – biela paprika
- 1 ks – paradajka
- 1 PL – olej
- 1 PL – mletá paprika
- 4 plátky – bravčové karé
- podľa chuti – soľ, korenie, sušený cesnak
- Najkvalitnejšie potraviny na tento recept za super ceny nájdete tu
- Cibuľu, slaninu, debrecínsku klobásu a zeleninu nakrájame.
- Karé narežeme na okrajoch, osolíme a okoreníme.
- Opečieme mäso z oboch strán, odložíme bokom.
- V panvici orestujeme cibuľu, slaninu a klobásku. Pridáme zeleninu, dochutíme a podlejeme vodou.
- Vložíme späť mäso a dusíme prikryté 30 minút.
- Podávame s prílohou podľa chuti.
✅ Link bol úspešne skopírovaný do schránky.
#bravcovemaso #debrecinskejedla #rychlyobed #klobasa #paprika #dusenemaso
12 zobrazení