Morčacie s horčicou /
Rýchly obed plný chuti – šťavnaté morčacie rezančeky v jemnej horčicovej omáčke s vínom a smotanou. Skvelo sa hodia k...
Rýchly obed plný chuti – šťavnaté morčacie rezančeky v jemnej horčicovej omáčke s vínom a smotanou. Skvelo sa hodia k ryži a za pár minút vykúzlite delikátny tanier, ktorý ulahodí celej rodine.
Hlavné jedlá
Obed
Večera
Rýchla príprava (do 30 min.)
Ryža
Morčacie mäso
Pečené
Varené
Slovenská kuchyňa
15 min príprava
30 min tepelná úprava
Porcie: 4
- 3 ks – cibuľa
- 500 g – morčacie prsia
- 4 PL – olej
- 1 PL – mletá paprika
- 150 ml – biele víno
- 200 ml – smotana na varenie
- 2 PL – horčica
- podľa chuti – soľ, čierne korenie
- Najkvalitnejšie potraviny na tento recept za super ceny nájdete tu
- Cibuľu nakrájame na pásiky, mäso na rezance.
- Na oleji opečieme mäso, osolíme, okoreníme a odložíme bokom.
- Na zvyšku oleja opečieme cibuľu, pridáme papriku a víno, povaríme 5–6 minút.
- Pridáme smotanu, horčicu, vrátime mäso a povaríme 10–15 minút.
- Podávame s ryžou.
✅ Link bol úspešne skopírovaný do schránky.
#morcaciemaso #rychlaomacka #rychlyobed #horcicovaomacka #ryza #jednoducherecepty
9 zobrazení