Covarit.sk
Nahrávam ...
Späť

Morčacie rezančeky v horčicovej omáčke s ryžou

Morčacie s horčicou / Rýchly obed plný chuti – šťavnaté morčacie rezančeky v jemnej horčicovej omáčke s vínom a smotanou. Skvelo sa hodia k... Rýchly obed plný chuti – šťavnaté morčacie rezančeky v jemnej horčicovej omáčke s vínom a smotanou. Skvelo sa hodia k ryži a za pár minút vykúzlite delikátny tanier, ktorý ulahodí celej rodine.
Hlavné jedlá Obed Večera Rýchla príprava (do 30 min.) Ryža Morčacie mäso Pečené Varené Slovenská kuchyňa
15 min príprava
30 min tepelná úprava
Porcie: 4

  • 3 ks – cibuľa
  • 500 g – morčacie prsia
  • 4 PL – olej
  • 1 PL – mletá paprika
  • 150 ml – biele víno
  • 200 ml – smotana na varenie
  • 2 PL – horčica
  • podľa chuti – soľ, čierne korenie
  • Najkvalitnejšie potraviny na tento recept za super ceny nájdete tu

  1. Cibuľu nakrájame na pásiky, mäso na rezance.
  2. Na oleji opečieme mäso, osolíme, okoreníme a odložíme bokom.
  3. Na zvyšku oleja opečieme cibuľu, pridáme papriku a víno, povaríme 5–6 minút.
  4. Pridáme smotanu, horčicu, vrátime mäso a povaríme 10–15 minút.
  5. Podávame s ryžou.
Hlavný obrázok receptu
Zatiaľ nehodnotené
Bežný recept
[LINK: www.covarit.sk] ULOŽIŤ LINK
[ZDROJ: https://www.covarit.sk]
#morcaciemaso #rychlaomacka #rychlyobed #horcicovaomacka #ryza #jednoducherecepty
9 zobrazení