Covarit.sk
Nahrávam ...
Späť

Kuracie pečene na cibuľke s omáčkou a ryžou alebo chlebom

Kuracie pečienky na cibuľke / Tradičné slovenské jedlo z kuracích pečienok dusených na cibuli s omáčkou a rascou. Chutí výborne s ryžou aj chlebom. Rýchly... Tradičné slovenské jedlo z kuracích pečienok dusených na cibuli s omáčkou a rascou. Chutí výborne s ryžou aj chlebom. Rýchly a chutný recept pripravený do 40 minút.
Hlavné jedlá Obed Večera Rýchla príprava (do 30 min.) Tradičné jedlá Ryža Vnútornosti Varené Slovenská kuchyňa
10 min príprava
30 min tepelná úprava
Porcie: 4

  • 500 g – kuracie pečene
  • 1 ks – cibuľa
  • 2 PL – bravčová masť alebo olej
  • 1 KL – drvená rasca
  • 0.5 KL – mleté čierne korenie
  • 300 ml – voda
  • 1 PL – hladká múka
  • podľa chuti – soľ
  • Najkvalitnejšie potraviny na tento recept za super ceny nájdete tu

  1. Pečene očistíme a nakrájame, cibuľu nasekáme.
  2. Na masti orestujeme cibuľu, pridáme pečene, koreniny a restujeme do zatiahnutia.
  3. Podlejeme vodou a dusíme 5 minút, pridáme zátrepku z múky a vody.
  4. Varíme 20 minút na miernom ohni, dochutíme soľou až na konci.
  5. Podávame s ryžou alebo čerstvým chlebom.
Hlavný obrázok receptu
Zatiaľ nehodnotené
Bežný recept
[LINK: www.covarit.sk] ULOŽIŤ LINK
[ZDROJ: https://www.covarit.sk]
#pecene #kuraciepecenky #tradicnejedla #rychlejedlo #vecera #ryza
8 zobrazení