Covarit.sk
Nahrávam ...
Späť

Bravčové plátky na šampiňónoch s horčicovou omáčkou a fazuľkami so slaninou

Bravčové plátky s omáčkou a fazuľkami / Šťavnaté bravčové plátky pečené v rúre, preliate jemnou horčicovou omáčkou so šampiňónmi, podávané so slaninovými fazuľkami. Recept, ktorý sa hodí... Šťavnaté bravčové plátky pečené v rúre, preliate jemnou horčicovou omáčkou so šampiňónmi, podávané so slaninovými fazuľkami. Recept, ktorý sa hodí nielen na nedeľu, ale aj na sviatočný obed. Bohaté chute, jednoduchá príprava a efektné servírovanie.
Hlavné jedlá Obed Večera Huby Rýchla príprava (do 30 min.) Strukoviny Bravčové mäso Pečené Varené Slovenská kuchyňa
20 min príprava
30 min tepelná úprava
180 °C
Porcie: 4

  • 2 PL – olej
  • 8 plátkov – bravčové karé
  • podľa chuti – soľ
  • podľa chuti – mleté čierne korenie
  • 200 g – šampiňóny
  • 1 KL – tymian
  • 100 ml – voda
  • 200 ml – smotana na šľahanie
  • 1 PL – hrubozrnná horčica
  • 300 g – zelené fazuľky
  • 150 g – slanina
  • Najkvalitnejšie potraviny na tento recept za super ceny nájdete tu

  1. Rúru predhrejeme na 180 °C, nachystáme pekáč.
  2. Plátky mäsa narežeme po okrajoch, okoreníme, orestujeme a pečieme zakryté 15 minút.
  3. Šampiňóny orestujeme s tymianom, podlejeme vodou, pridáme smotanu a horčicu, povaríme 5 minút.
  4. Fazuľky uvaríme v osolenej vode 5 minút, schladíme, scedíme a orestujeme na slanine.
  5. Mäso prelejeme omáčkou a podávame s fazuľkami.
Hlavný obrázok receptu
Zatiaľ nehodnotené
Bežný recept
[LINK: www.covarit.sk] ULOŽIŤ LINK
[ZDROJ: https://www.covarit.sk]
#bravcove #horcicovaomacka #huby #fazulky #obed #pecenejedla
9 zobrazení