Covarit.sk
Nahrávam ...
Späť

Pečené kuracie prsia v jogurtovej marináde s cesnakom

Jogurtové kuracie prsia / Jednoduchý spôsob, ako dodať kuracím prsiam dokonalú šťavnatosť a chuť – jogurtová marináda s cesnakom, horčicou a údenou paprikou to... Jednoduchý spôsob, ako dodať kuracím prsiam dokonalú šťavnatosť a chuť – jogurtová marináda s cesnakom, horčicou a údenou paprikou to zabezpečí na jednotku. Stačí pár surovín a trocha času na marinovanie. Skvelé na ľahký obed alebo večeru s minimom námahy, maximom výsledku.
Hlavné jedlá Obed Večera Rýchla príprava (do 30 min.) Kuracie mäso Pre štíhlu líniu Pečené Slovenská kuchyňa
10 min príprava
30 min tepelná úprava
180 °C
Porcie: 2

  • 2 ks – kuracie prsia
  • 200 g – biely jogurt
  • 2 PL – olivový olej
  • 1 KL – francúzska horčica
  • 1 KL – tymian
  • 1 KL – sušený cesnak
  • 1 KL – údená paprika
  • 0.5 KL – soľ
  • 1 ks – cibuľa
  • Najkvalitnejšie potraviny na tento recept za super ceny nájdete tu

  1. Kuracie prsia osušíme papierovou utierkou.
  2. V miske zmiešame jogurt, olej, horčicu, koreniny a soľ.
  3. Prsia obalíme v marináde, prikryjeme fóliou a necháme marinovať 1 až 12 hodín.
  4. Rúru rozohrejeme na 180 °C, cibuľu nakrájame na kolieska a rozložíme ju na dno pekáča.
  5. Na cibuľu položíme prsia, prikryjeme alobalom a pečieme 20–30 minút, potom odokryjeme a dopekáme ešte 5–10 minút.
Hlavný obrázok receptu
Zatiaľ nehodnotené
Bežný recept
[LINK: www.covarit.sk] ULOŽIŤ LINK
[ZDROJ: https://www.covarit.sk]
#kuracie #jogurtovamarinada #peceneprsia #rychlaVecera #stavnate #cesnakovejedlo
7 zobrazení