Covarit.sk
Nahrávam ...
Späť

Talianska vajíčková polievka Pavese s vývarom a toastom

Pavese polievka / Tradičná talianska polievka Pavese je extrémne jednoduchá, ale výnimočne chutná. Pripravená z vývaru, vajíčka a krajca opečeného chleba. Je to... Tradičná talianska polievka Pavese je extrémne jednoduchá, ale výnimočne chutná. Pripravená z vývaru, vajíčka a krajca opečeného chleba. Je to rýchle a sýte jedlo, ktoré vás zohreje a zasýti aj v najchladnejší deň. Hotová za pár minút, stačí len kvalitný vývar.
Obed Polievky Rýchla príprava (do 30 min.) Bezmäsité jedlá Varené Talianska kuchyňa
5 min príprava
10 min tepelná úprava
Porcie: 2

  • 1 liter – kurací alebo hovädzí vývar
  • 2 ks – vajce
  • 2 plátky – chlieb (toastový alebo starší)
  • podľa chuti – strúhaný parmezán
  • 2 ČL – maslo
  • podľa chuti – soľ
  • podľa chuti – mleté čierne korenie
  • Najkvalitnejšie potraviny na tento recept za super ceny nájdete tu

  1. Vývar privedieme k varu.
  2. Chlieb opečieme na masle do zlatista a vložíme do taniera.
  3. Do vriaceho vývaru opatrne rozklepneme vajce a necháme jemne pošírovať 2–3 minúty.
  4. Pošírované vajce vyberieme a položíme na chlieb.
  5. Zalejeme horúcim vývarom, posypeme parmezánom, dochutíme soľou a korením a ihneď podávame.
Hlavný obrázok receptu
Zatiaľ nehodnotené
Bežný recept
[LINK: www.covarit.sk] ULOŽIŤ LINK
[ZDROJ: https://www.covarit.sk]
#talianskaPolievka #pavese #vajickovaPolievka #rychlyRecept #pošírovanéVajce #vyvar
7 zobrazení