Covarit.sk
Nahrávam ...
Späť

Voňavá krémová cviklová polievka s medom a rozmarínom

Cviklová polievka / Táto sýtočervená cviklová polievka spája sladkú chuť cvikly s jemnými tónmi medu, balzamikového octu a vôňou byliniek. Krémová konzistencia a... Táto sýtočervená cviklová polievka spája sladkú chuť cvikly s jemnými tónmi medu, balzamikového octu a vôňou byliniek. Krémová konzistencia a výrazná aróma z nej robia dokonalú voľbu na zimné dni. Podávaná s lyžicou smotany a chlebom premení obed na zážitok.
Obed Polievky Rýchla príprava (do 30 min.) Zeleninové jedlá Bezmäsité jedlá Varené Slovenská kuchyňa
10 min príprava
45 min tepelná úprava
Porcie: 2

  • 5 ks – cvikla
  • 1 vetvička – rozmarín
  • 2 lístky – bobkový list
  • 1 PL – balzamikový ocot
  • 1 PL – med
  • podľa chuti – soľ
  • podľa chuti – mleté čierne korenie
  • Najkvalitnejšie potraviny na tento recept za super ceny nájdete tu

  1. Cviklu ošúpeme, nakrájame na kúsky a opláchneme.
  2. Vložíme do rajnice spolu s rozmarínom, bobkovým listom, octom, medom, soľou a korením.
  3. Zalejeme 1 litrom vody, privedieme k varu a varíme nezakryté 45 minút.
  4. Vyberieme bylinky a polievku rozmixujeme dohladka.
  5. Dochutíme podľa potreby soľou alebo kvapkou medu.
  6. Servírujeme s lyžicou kyslej smotany a plátkom toastu.
Hlavný obrázok receptu
Zatiaľ nehodnotené
Bežný recept
[LINK: www.covarit.sk] ULOŽIŤ LINK
[ZDROJ: https://www.covarit.sk]
#cviklovaPolievka #zimnaPolievka #zdravyRecept #vegetarianskyRecept #med #balzamikovyOcot
11 zobrazení