Covarit.sk
Nahrávam ...
Späť

Kuracia polievka s divokou ryžou a hubami

Divoká kuracia polievka / Krémová, výživná a neuveriteľne chutná polievka s kuracím mäsom, orieškovou divokou ryžou, hubami a jemne aromatickým tymianom. Ideálna na zahriatie... Krémová, výživná a neuveriteľne chutná polievka s kuracím mäsom, orieškovou divokou ryžou, hubami a jemne aromatickým tymianom. Ideálna na zahriatie počas chladných dní, výborná ako sýty obed alebo večera.
Obed Polievky Kuracie mäso Varené Slovenská kuchyňa
20 min príprava
60 min tepelná úprava
Porcie: 6

  • 2 PL – olivový olej
  • 500 g – kuracie prsia
  • 3 PL – maslo
  • 1 ks – cibuľa
  • 2 strúčiky – cesnak
  • 0.25 ks – zeler
  • 2 ks – mrkva
  • 10 ks – šampiňóny
  • 2 PL – hladká múka
  • 1.5 liter – kurací vývar
  • 0.5 liter – mlieko
  • 200 g – divoká ryža
  • podľa chuti – soľ
  • podľa chuti – mleté čierne korenie
  • podľa chuti – tymian
  • Najkvalitnejšie potraviny na tento recept za super ceny nájdete tu

  1. Na oleji opečieme kuracie kúsky, osolíme a okoreníme, vyberieme bokom.
  2. Do hrnca pridáme maslo a restujeme cibuľu, mrkvu, zeler, cesnak a šampiňóny.
  3. Zeleninu poprášime múkou, premiešame a vrátime kuracie mäso.
  4. Zalejeme vývarom a mliekom, pridáme tymian.
  5. Pridáme prepláchnutú divokú ryžu a varíme pod pokrievkou 45–60 minút do mäkka.
Hlavný obrázok receptu
Zatiaľ nehodnotené
Bežný recept
[LINK: www.covarit.sk] ULOŽIŤ LINK
[ZDROJ: https://www.covarit.sk]
#kuraciaPolievka #divokaRyza #huby #kremovaPolievka #zdravaStrava #sytajedla
9 zobrazení