Minestrone /
Svieža a sýta talianska polievka Minestrone sa dá pripraviť aj za menej ako pol hodinu. Kombinácia koreňovej zeleniny, paradajok, cestovín...
Svieža a sýta talianska polievka Minestrone sa dá pripraviť aj za menej ako pol hodinu. Kombinácia koreňovej zeleniny, paradajok, cestovín a bielej fazuľky vytvára výdatné a výživné jedlo plné farieb a chutí. Perfektná voľba na každý deň.
Obed
Polievky
Rýchla príprava (do 30 min.)
Zeleninové jedlá
Bezmäsité jedlá
Varené
Talianska kuchyňa
10 min príprava
25 min tepelná úprava
Porcie: 4
- 2 PL – olivový olej
- 1 ks – cibuľa
- 1 stonka – zeler
- 1 ks – veľká mrkva
- 2 ks – veľký zemiak
- 2 PL – paradajkový pretlak
- 1 ks – polené lúpané paradajky (konzerva)
- 1 liter – kurací vývar
- 2 hrste – cestoviny
- 1 ks – biela fazuľa (konzerva)
- 1 hrsť – petržlenová vňať
- podľa chuti – soľ
- podľa chuti – čierne korenie
- Najkvalitnejšie potraviny na tento recept za super ceny nájdete tu
- V hrnci rozpálime olej, pridáme zeler a cibuľu a opekáme do sklovita.
- Pridáme mrkvu, zemiaky, paradajkový pretlak a krátko orestujeme.
- Prilejeme paradajky a vývar, varíme približne 10 minút.
- Prisypeme cestoviny a varíme, kým nie sú al dente.
- Na záver primiešame fazuľu a petržlenovú vňať, krátko prevaríme a dochutíme soľou a korením.
✅ Link bol úspešne skopírovaný do schránky.
#minestrone #talianskaPolievka #cestoviny #fazula #rychlaVecera #zeleninovaPolievka
117 zobrazení