Covarit.sk
Nahrávam ...
Späť

Vietnamská hovädzia Pho s bylinkami

Pho polievka / Vietnamská hovädzia Pho s bylinkami je výnimočne aromatická a výživná polievka, ktorá spája silný hovädzí vývar s koreninami a čerstvými... Vietnamská hovädzia Pho s bylinkami je výnimočne aromatická a výživná polievka, ktorá spája silný hovädzí vývar s koreninami a čerstvými bylinkami. V každej lyžici cítiť exotiku, liečivú silu a hrejivý dotyk ďalekého východu. Tradičné comfort food v ázijskom štýle.
Obed Polievky Exotické jedlá Hovädzie mäso Varené Ázijská kuchyňa Vietnamská kuchyňa
15 min príprava
200 min tepelná úprava
Porcie: 4

  • 2 ks – cibuľa
  • 5 cm – čerstvý zázvor
  • 1 ks – škorica (drievko)
  • 4 ks – badián (kvietok)
  • 1 ks – celý kardamón
  • 1 KL – koriander (semienka)
  • 1 KL – fenikel (semienka)
  • 6 ks – klinčeky
  • 1 KL – celé čierne korenie
  • 500 g – hovädzie mäso
  • 2 KL – soľ
  • 2 PL – hnedý cukor
  • 100 ml – rybacia omáčka
  • podľa potreby – ryžové rezance
  • podľa chuti – jarná cibuľka
  • podľa chuti – klíčky mungo
  • podľa chuti – čili paprička
  • podľa chuti – čerstvý koriander
  • Najkvalitnejšie potraviny na tento recept za super ceny nájdete tu

  1. Cibuľu a zázvor nakrájame a pečieme v rúre pri 180 °C asi 20 minút.
  2. Koreniny nasucho opražíme na panvici – škoricu, badián, kardamón, koriander, fenikel, klinčeky a čierne korenie.
  3. Pečenú cibuľu, zázvor a koreniny zabalíme do pláteného vrecka.
  4. Hovädzie mäso varíme s lyžičkou soli cca 3 hodiny. Poslednú hodinu pridáme koreninové vrecko.
  5. Hotový vývar scedíme, dosolíme, pridáme cukor a rybaciu omáčku. Privedieme do varu.
  6. Do misky dáme ryžové rezance, mäso, jarnú cibuľku, mungo klíčky, koriander a čili. Prelejeme horúcim vývarom a podávame.
Hlavný obrázok receptu
Zatiaľ nehodnotené
Bežný recept
[LINK: www.covarit.sk] ULOŽIŤ LINK
[ZDROJ: https://www.covarit.sk]
#pho #vietnamskakuchyna #hovadzievyvar #bylinky #azijskajedla #dlhovarenie #comfortfood
7 zobrazení