Covarit.sk
Nahrávam ...
Späť

Kyslá polievka z nakladačiek (zupa ogórkowa)

Poľská kyslá uhorková / Tradičná poľská kyslá polievka s výraznou chuťou kôpru, kyslých uhoriek a výdatného kuracieho vývaru. Skvele zasýti a príjemne zahreje najmä... Tradičná poľská kyslá polievka s výraznou chuťou kôpru, kyslých uhoriek a výdatného kuracieho vývaru. Skvele zasýti a príjemne zahreje najmä počas chladnejších dní.
Obed Polievky Rýchla príprava (do 30 min.) Kuracie mäso Varené Poľská kuchyňa
15 min príprava
120 min tepelná úprava
Porcie: 4

  • 2 ks – kuracie stehná
  • 1 ks – mrkva
  • 1 ks – petržlen
  • 0.25 ks – zeler
  • 1 strúčik – cesnak
  • 1 ks – cibuľa
  • 1 pohár – kyslé uhorky
  • 4 ks – zemiaky
  • 1 hrsť – čerstvý kôpor
  • Najkvalitnejšie potraviny na tento recept za super ceny nájdete tu

  1. Do hrnca vložíme kuracie stehná, koreňovú zeleninu, cibuľu a cesnak. Zalejeme studenou vodou, pridáme koreniny a varíme asi 90 minút.
  2. Uhorky zlejeme, nálev odložíme a uhorky postrúhame. Zemiaky nakrájame na kocky a nasekáme kôpor.
  3. Z vývaru vyberieme mäso, zeleninu a koreniny. Pridáme zemiaky a varíme do polomäkka.
  4. Vrátime do polievky uvarenú mrkvu, petržlen a pokrájané kuracie mäso.
  5. Pridáme strúhané uhorky, podľa chuti nálev, dosolíme, pridáme kôpor a krátko povaríme.
Hlavný obrázok receptu
Zatiaľ nehodnotené
Bežný recept
[LINK: www.covarit.sk] ULOŽIŤ LINK
[ZDROJ: https://www.covarit.sk]
#polievka #uhorky #kysla #tradicna #polska
7 zobrazení